Ekologisk!

John Master´s Organic utnyttjar kraften hos ekologiska och naturliga ingredienser för att skapa exceptionella skönhetsprodukter som är bra för dig, för mormor, för spädbarn men även för jorden. 

År 1994 hade John Master – en ledande stylist i New York, en enkel, men för sin tid radikal, idé. Han trodde att naturen är den bästa källan till ren skönhet. Hans passion för ett hälsosamt liv blev en dragkraft. Bort från den fina världen för att sträva efter ett bättre och mildare sätt att behandla hår.

John började jobba med de bästa ekologiska ingredienser som finns i sin lilla lägenhet på Manhattan. Inom en snar framtid öppnade han världens första ”clean-air” salong i Soho. Det var ett revolutionerande koncept som inte använde skadliga färgämnen eller kemiska behandlingar – inte ens hårspray.

Idag har Johns vision blivit ett globalt varumärke som fortsätter att förändra och påverka den ekologiska och naturliga skönhetsindustrin. 

Årtionden av expertis och innovation har utvecklats från ett fåtal handgjorda produkter, skapade i en köksho – till en full produktlinje av hårvård, hudvård och aromaterapi. 

Populära produkter

Visa fler produkter...